Tilmelding
Ring i dag på telefon
21 72 72 08

Referencer

Vores elever siger:


Jeg har uden tvivl fået den bedste behandling og undervisning af Jacob, da jeg i 2012 tog mit kørekort hos Ringkøbing Køreskole. Jeg kører som en drøm, og har hverken fået bøder, klip eller buler! Det siger lidt om kvaliteten - både af billisten, men bestemt også af kørelæreren! ;-)
Tak for en super dejlig tid!

Louise M. F.
 

Det var en ufattelig hyggelig og god oplevelse at være ved Jacob og Gitte. Jeg tog mit kørekort sammen med Gitte, hun var en vild flink person i sig selv, og utrolig pålidelige at køre med. Kan stærkt anbefale Ringkøbing Køreskole til andre, og har jeg allerede gjort.

Jacob H.
 

Jeg tog kørekort på lidt under 2 måneder ved Ringkøbing Køreskole i sommerferien 2012, og er mere end tilfreds! Hyggeligt miljøtil teori med gratis sodavand og to meget kompetente kørelærere når det gælder den praktiske kørsel. Hvis du vil tage dit kørekort uden for mange skrupler, så vælg Ringkøbing Køreskole.

Casper B. P.

Det var en gog oplevelse for mig, at tage mit kørekort hos Jacob. Der var mulighed, for at være fleksibel, så det på bedst mulig måde, kunne tilpasse ens hverdag.

Emil N.H.

Jeg top mit kørekort hos Jacob, det var en god oplevelse. Jacob er rigtig god til at lære fra sig, på en måde så man føler sig tryg og sikker. Jeg kan kun anbefale Ringkøbing Køreskole.

Trine N.

Jeg var rigtig glad for at tage kørekort hos Jacob! Det var meget fleksibelt og positivt, så jeg kan kun anbefale det. Jeg synes at han var god til at forklare teorien, nar man brugte det i praksis.

Jeppe H.
 Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål eller lignende på telefon 21 72 72 08, eller via formularen herunder:
Dit navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Ringkøbing Køreskole | Nørredige 20 | 6950 Ringkøbing | 2172 7208 | jacob@ri-ks.dk