Vores elever siger

Skide god køreskole og verdens bedste kørelærer.

Jeg har netop taget kørekort ved Ringkøbing Køreskole, som varmt kan anbefales. 

Gode undervisningsforhold til teori, fede biler at køre i og fantastisk skøn kørelærer. 

Jacob er super dygtig til at få en til at  slappe af og god til at guide en i ens kørsel. 

Og sidst men ikke mindst - det var sku nogle hyggelige køretimer.

Stor anbefaling herfra.

Amalie

Ringkøbing Køreskole består af et team af super dygtige og kompetente kørelærere, der formår at sætte sig ind i den enkelte elevs behov. 

Min kørelærer var Thorben, super professionel kørelærer der virkelig brænder for det han gør. Enormt god til at lære fra sig, og man var aldrig i tvivl om hvornår noget var godt eller skidt - hvilket jeg sætter stor pris på. 

Jeg kan kun give Thorben og køreskolen de varmeste og allerbedste anbefalinger

Josefine

 

Jeg fik mine køretimer taget med Sara, og jeg kan kun sige gode ord om de timer vi havde sammen. Køretimerne var hyggelige og behagelige fra den første til den sidste, og takket være Sarah, kunne jeg se mine evner og selvtillid i bilen rykke sig opad og opad for hver time. 

Hele forløbet med Sara, Jacob og Thorben har, i det hele taget, været rigtigt godt og jeg ville 100 procent anbefale at få taget kørekort hos Ringkøbing Køreskole!

Kane
Køretimerne hos Sara var rigtig gode. Det hele foregik i et tempo der var til at følge med i, og det hele blev gentaget til det sad fast. Ringkøbing Køreskole kan kun anbefales herfra.
Emil
Jeg valgte at tage kørekort ved Ringkøbing Køreskole, og jeg har aldrig fortrudt det. Både teori- og køretimer var fede! Min kørelærer var Sara, og hun kan klart anbefales.
Victoria
Ringkøbing Køreskole er mester i at sætte sig ind i den enkelte elevs behov. Min kørelærer var Sara, og hun gav mig ro samt en god mulighed for at opnå selvindsigt og udvikle mine kørefærdigheder i mit eget tempo. Så hvis du vil være sikker på en god køreoplevelse, burde du vælge Ringkøbing Køreskole- den har kun gjort mit liv nemmere.
Magnus
Jeg tog kørekort hos Sara, som jeg var mega glad for. Hun var rigtig sød og jeg følte mig så tryg, da vi kørte sammen. Alle lærerne på Ringkøbing Køreskole går meget op i deres job.
Vian
Jeg tog kørekort hos Sara, hvilket jeg var rigtig glad for. Vi havde de hyggeligste køretimer, og man føler sig tryg når man er på vejene. Et godt sted hvor kørelærerne går op i sit job.
Maria
Ringkøbing køreskole var for mig den perfekte køreskole. Jeg havde selv Sara, hvor der var tid til at man kunne lære nye ting i sig eget tempo og processen blev derfor ikke forhastet. Ved hver køretime blev man mødt med et smil, og trygheden blev derfor skabt fra start. 
Køreskolen kan kun anbefales fra min side.

Anne Mette
Jeg har uden tvivl fået den bedste behandling og undervisning af Jacob, da jeg tog mit kørekort hos Ringkøbing Køreskole. Jeg kører som en drøm, og har hverken fået bøder, klip eller buler! Det siger lidt om kvaliteten - både af billisten, men bestemt også af kørelæreren! ;-)
Tak for en super dejlig tid!

Louise
Jeg tog kørekort på lidt under 2 måneder ved Ringkøbing Køreskole i sommerferien, og er mere end tilfreds! Hyggeligt miljøtil teori med gratis sodavand og to meget kompetente kørelærere når det gælder den praktiske kørsel. Hvis du vil tage dit kørekort uden for mange skrupler, så vælg Ringkøbing Køreskole.
Casper 
Det var en gog oplevelse for mig, at tage mit kørekort hos Jacob. Der var mulighed, for at være fleksibel, så det på bedst mulig måde, kunne tilpasse ens hverdag.
Emil
Jeg tog mit kørekort hos Jacob, det var en god oplevelse. Jacob er rigtig god til at lære fra sig, på en måde så man føler sig tryg og sikker. Jeg kan kun anbefale Ringkøbing Køreskole.
Trine
Jeg var rigtig glad for at tage kørekort hos Jacob! Det var meget fleksibelt og positivt, så jeg kan kun anbefale det. Jeg synes at han var god til at forklare teorien, nar man brugte det i praksis.
Jeppe
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 21 72 72 08, eller via formularen herunder.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Ringkøbing Køreskole
Nørredige 20
6950 Ringkøbing
Telefon: 21 72 72 08
E-mail: jacob@ri-ks.dk
CVR: 32865240
 
Ringkøbing Køreskole | Nørredige 20 | 6950 Ringkøbing | Tlf.: 21 72 72 08